Тушковані курячі сердечка

Тушковані курячі сердечка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні я вирішила приготувати тушковані курячі сердечка. Готуються вони дуже швидко. При будь-термічній обробці смак виходить чудовий. Але я вирішила їх загасити, до того ж в молоці. Будь-який продукт, приготовлений в молоці, виходить ніжний, а ось курячі сердечка у мене вийшли просто незвичайно ніжні. Для приготування цієї страви потрібно зовсім не багато інгредієнтів: курячі сердечка, молоко, сіль, рослинне масло. Я не використовую приправи і додаткові інгредієнти для додання смаку. У нашого страви виходить ніжний смак, який не вимагає ніяких доповнень. Приступимо до приготування.

Покроковий рецепт