Тушковані курячі сердечка

Тушковані курячі сердечка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я використовую заморожені курячі сердечка. З цього, попередньо їх розморожую, ретельно промиваю з проточною водою, обсушиваю. Розрізаємо сердечка. Нам не потрібні дрібні шматочки, з цього достатньо буде розрізати їх навпіл.

Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло, викладаємо раніше розрізані курячі сердечка, солимо. Обсмажуємо на середньому вогні близько 15 хвилин, сердечка готуються швидко.

Через 15 хвилин виливаємо молоко, тушкуємо 5 хвилин, молочний соус повинен трохи загуснути.

Тушковані курячі сердечка готові. Викладаємо їх у порційну тарілку. Дане блюдо чудово поєднується з будь-яким гарніром, а так само з овочами. Приємного апетиту!