Економне, дієтичне блюдо стане незамінним рятувальним колом у вашому домі.
Інгредієнти
курячі шлуночки – 300 г | |
курячі серця – 300 г | |
цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
болгарський перець – 1 шт. | |
зелень – за смаком | |
сіль – за смаком | |
перець чорний мелений – за смаком | |
рослинна олія – 30 мл |
Не багато хто воліє смак субпродуктів, але сьогодні я розвію все міфи і помилки. Готувати ми будемо, використовуючи мультиварку, так як курячі шлунки в підсумковому результаті виходять ніжними, соковитими, в міру жирним, а головне – дуже смачними. Якщо я вирішую скинути зайву вагу, це блюдо відмінно різноманітить мій обмежений раціон.
Додавати шлунки можна в салати, рулети, супи, а також поєднувати з гарнірами. Гасити шлунки можна з сезонними овочами, грибами, різними соусами і пастами. За даною технологією можна приготувати не тільки курячі шлунки, а також сердечка, печінку та інші субпродукти. Поєднувати шлунки я віддаю перевагу з серцями, виходить свого роду асорті. Перелік продуктів, які ми будемо використовувати досить простий.
Покроковий рецепт
Промиємо субпродукти і видалити зайвий жир. Відправимо шлунки в глибоку ємність. Додамо сіль, перець, трави, перемішаємо. Залишимо на кілька хвилин.
Лук очистимо, наріжемо півкільцями. Повторимо процедуру з іншими овочами.
Дно мультиварки змастимо рослинним маслом і в режимі «Випічка» обсмажимо цибулю.
Додаємо до цибулі шлунки, серця, болгарський перець, морква, вливаємо 0.5 л кип’яченої води. Закриваємо кришку, включаємо режим «Гасіння». Очікуємо протягом години, періодично помішуючи.
По закінченню заданого часу, шлунки готові до вживання. Ароматні, тушковані шлуночки у власному соку з овочами – готові! Додамо свіжу петрушку. Перемішаємо. Харчуйтеся смачно і правильно, готуйте з душею!