Курячі серця в гірчичному соусі

Пікантна закуска до салату.

Інгредієнти

Курячі сердечка – 1 кілограм Свіже сердечко має насичений колір і блиск.
Гірчиця соус – 2 столові ложки Чим міцніше спеція, тим швидше м’ясо промаринується.
Спеції для курки – 1 чайна ложка
Соняшникова олія – 1 столова ложка

Як приготувати Курячі серця в гірчичному соусі

Рецепт для швидкого вечері. Можна подавати з гарніром або без – страва буде однаково смачним і корисним.

Покроковий рецепт

Курячі сердечка потрібно помити, і обрізати верхню частину від судин і жиру.

Додати гірчицю і спеції. Добре перемішати.

Поставити блюдо в холодильник на 10 хвилин, накривши харчовою плівкою.

Сковороду нагріти, додати соняшникову олію для смаження. Викласти сердечка, і смажити на сильному вогні 3 хвилини, постійно помішуючи. Далі залити склянкою води, і залишити тушкуватися на 20 хвилин.
Блюдо подавати гарячим.

Дивіться також:  Індійська курочка