Тушковану яловиче серце

Тушковану яловиче серце – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати м’яке, ніжне яловиче серце не складно. Головне дотримуватися кількох порад, які допоможуть вам у приготуванні. 1. Тривале варіння на повільному вогні. Точний час варіння сказати важко, це залежить в основному від віку тварини. 2. Вимочування у холодній воді або молоці. На ніч кладуть добре вимите серце у воду або молоко, трохи посоливши. 3. Відбиваємо молоточком з двох сторін ( попередньо нарізані шматочки). Багато господинь відмовляються від цього субпродукту посилаючись на його жорсткість і труднощі в приготуванні. А даремно, в яловичому серце міститься дуже багато заліза, вітамінів групи В, магній, кальцій і т,д. Поступається в користь лише чистої яловичині.

Покроковий рецепт