Тушковану яловиче серце

Тушковану яловиче серце – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Підготуємо серце,ретельно промиваємо, очищаємо від клапанів і згустків крові. Заздалегідь вимочуємо перед готуванням в холодній підсоленій воді (мінімум на 3 години). Потім, нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо в каструлю, заливаємо 500 мл води і варимо 50-60 хв на повільному вогні.


2. Заздалегідь підготовлені, очищені овочі нарізаємо (бажано побільше).

3. Довариваем серце на сильному вогні, поки не википить рідина що залишилася. Підливаємо масло, перекладаємо овочі, солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо 5-8 хвилин. Потім заливаємо 1 склянку води (250 мл). Тушкуємо на повільному вогні до повної готовності.

4. Посипаємо зеленню. Страва готова! Приємного апетиту!