У чашу міксера покласти розтоплене вершкове масло, засипати цукор. На низьких обертах розтерти інгредієнти. Додати ванілін.
Додати сир. Залежно від сиру, може знадобитися більше цукру – потрібно це змінювати в процесі приготування. Повільно змішати міксером.
Потім в цю ж чашу, додати 3 яйця. Краще яйця з холодильника витягнути заздалегідь, щоб дати їм можливість нагрітися до кімнатної температури. Змішати віночком для тесту в однорідну масу, ретельно стежити, щоб не залишилося грудочок.
Просіяти в миску борошно, змішану з розпушувачем. Борошно потрібно всипати саме поступово, даючи можливість повітрю наситити суміш. Останній штрих – додати кокосову стружку. В залежності від того, наскільки сильно ви хочете насолоджуватися ароматом кокоса, варіювати кількість інгредієнта.
Отримане тісто ретельно змішати, використовуючи віночки – потрібно домогтися однорідності і консистенції крему. Заповнити Форму на дві третини, попередньо змастивши вершковим маслом. Розігріти духовку до 170 градусів, випікати близько години в залежності від характеру плити, на останніх хвилинах включити режим охолодження для того, щоб утворилася рум’яна кірочка. Готовність перевіряти класичним способом – зубочисткою. Готовою вважається той бісквіт, який не залишає вологих слідів на дерев’яній паличці.
Дістати готовий творожник, дати йому охолонути, після чого посипати цукровою пудрою. Вологі бісквіти (такі, як цей) гарні ще й тим, що не черствіють на наступний день. Хоча навряд чи щось залишиться після першого ж чаювання:)