Представляємо вашій увазі цікавий варіант салату з тонкими нотками Японії. Відтворити це блюдо зможе кожен, хто має під рукою необхідний список інгредієнтів.
Креветки – 300 грам;
листя салату – пучок;
соус “Якіторі” – 200 мл;
спеції – за смаком;
кунжут – 30 грам;
апельсин – 1 штука.
1. В тому, випадку, якщо креветки свіжі, то відваріть їх в невеликій кількості води. Можна додати кріп для аромату. Морепродукти очистіть і залиште поки на час.
2. Очистіть апельсин, видалите білі плівки і филируйте. Вийшло філе наріжте.
3. Листя салату промийте і порвіть руками. Викладіть зелень на тарілки. Зверху викладіть інші інгредієнти.
4. Приправити салат спеціями і посипте кунжутом. Останній штрих – це збризнути блюдо соусом “Якутори”. Залиште на 10 хвилин маринуватися і подавайте до столу.