Для тіста змішати 3 яйця з цукром і розм’якшеним вершковим маслом. Борошно змішати з розпушувачем. Додати до яєчної суміші. Влити молоко і все гарненько перемішати міксером або блендером. Тісто виходить консистенції «густа сметана». Спекти тонкі вафлі. Згортати кожну, поки гаряча. Вафлі швидко застигають і стають хрусткими.
Нутеллу викласти в глибоку ємність. Можна в чашку. Чашку помістити в ківш або каструльку з гарячою водою. Поставити на маленький вогонь. Так щоб нутелла нагрілася і стала м’якою.
Вибрати кілька невдалих вафель і перетворити їх у крихту. Змішати нутеллу з вафельною крихтою.
Чайною ложкою начинити вафлі.
Смачні вафлі готові! Приємного апетиту!