Ванільні капкейки

Ванільні капкейки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати необхідні продукти. Молоко і масло дістати заздалегідь, щоб вони стали кімнатної температури.

Яйця, цукор і ванільний цукор змішати.

Додати сіль, сметану, молоко. Перемішати вінчиком або виделкою до однорідної маси.

Додати розтоплене вершкове масло.

Додаємо просіяне борошно і розпушувач. Якщо немає розпушувача, то можна замінити харчовою содою.

Тісто повинне вийти консистенції густої сметани. Даємо тісту відпочити 15 хвилин.

Заповнюємо паперові формочки для кексів на 2/3. Тісто добре піднімається при випіканні.

Випікати при температурі 150 градусів до золотистої скоринки. Перед тим, як діставати з духовки, проведіть тест на сірник або зубочистку. Якщо при натыкании серединки сухо – значить готово.