Ванільно-кавовий пудинг

Ванільно-кавовий пудинг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний десерт з приголомшливим кавовим смаком і запахом амаретто і ванілі. А як він чудово виглядає в келиху

Покроковий рецепт

1 ст. л. крохмалю розвести в 200 мл молока, додати ванільний цукор в молоко і поставити на вогонь. Варити масу, поки вона не почне густіти. Зняти з вогню. Вона повинна триматися на ложці і не стікати.

Варити масу, поки вона не почне густіти. Зняти з вогню. Вона повинна триматися на ложці і не стікати.

В останні 200 мл молока додати 1 ст. л. крохмалю, довести до кипіння, всипати каву, добре розмішати і також варити до тих пір, поки маса не почне густіти.

Розкласти масу шарами в красивий склянку – спочатку білий, потім кавову, знову білу, і кавову. поставити в холодильник.

Подаємо ароматний пудинг до столу. Насолоджуйтесь!

P. S. Я вже колись зробила десерти, подумала, що краще почати кавовим шаром, а закінчити ванільним. Тоді зверху десерт можна прикрасити какао або дробленными горіхами. Тоді вони будуть красиво виділятися на білому тлі.