Борошно – 2 склянки | |
Сіль – за смаком | |
Яйця – 1 штука | |
Вода – 3/4 склянки | |
Картопля – 3-5 штук | |
Сало – 250 г | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Вареники з запропонованої рецептурою виходять ситними і смачними. З такою стравою ваша трапеза пройде просто чудово. Тісто для вареників ми пропонуємо замісити на воді і курячому яйці. Борошно для тіста використовується звичайна (мається на увазі пшенична), воду треба брати кип’ячену, але остуженную. Тепер трохи про начинки: картопля використовується сирий, він перекручується через м’ясорубку. Сало для начинки має бути трохи подмороженным, так його простіше буде перекручувати. Додатково для начинки можна взяти ще й ріпчасту цибулю, але в нашому рецепті даний інгредієнт відсутня. Про те, як замісити тісто для вареників, зліпити їх і відварити, розповідається в нижчеподаному рецепті з супутніми фото.