Вегетаріанські бутерброди з перцем, томатом

Вегетаріанські бутерброди з перцем і томатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо інгредієнти – розрізати уздовж батон, нарізати невеликими шматочками помідор і перець, натерти на тертці невелику кількість сиру, порізати цибулю.

Невелика кількість (все залежить від смакових уподобань) кетчупу видавлюємо на батон. Замість кетчупу можна використовувати майонез, або соусу змішати обидва разом.

Розмазати соус рівномірним шаром.

Кукурудза має солодкий смак, слід додати невелику кількість одним шаром.

Шар цибулі додасть особливої пікантності бутербродів.

Рівномірно розподіляємо шар з помідорів і перцю.

Посипаємо натертим сиром, більше або менше – на ваш смак.

Ставимо в мікрохвильову піч на середню потужність, 1.5 хвилини. При необхідності поставити повторно, до повного розплавлення сиру. Приємного апетиту!