Чудове блюдо, приготувати яке зможе навіть юний кухар.
Інгредієнти
Вермішель тонка – 50 гр | |
Сир твердий – 100 гр | |
Масло вершкове – 25 гр | |
Сіль – за смаком | |
Свіжа зелень – пов кусу |
Відмінне швидке блюдо, яке можна приготувати для обіднього або вечірнього перекусу. Для приготування потрібно дрібна вермішель-“павутинка”, варіння якої займає малу кількість часу. Сир в рецепті використовується твердий. Перевагу можна віддати сиру Пармезан. У нього досить пікантний смак, який зробить блюдо насиченим і апетитним. В якості зелені береться свіжий кріп і зелену цибульку.
Покроковий рецепт
У каструлю наливаємо необхідну кількість води. Ставимо її нервувати. Солимо. Коли вода почне кипіти, переправляємо в неї вермішель. Відразу перемішуємо, щоб вермішель не зібрався в грудку. Варимо 5 хвилин, постійно помішуючи.
Паралельно подрібнюємо на тертці сир.
На сковороду викладаємо шматочок вершкового масла, розтоплюємо його. Вермішель відкидаємо на друшляк, промиваємо.
Вермішель перекладаємо на сковороду.
Присипаємо зверху натертим сиром.
Зверху присипаємо посіченою свіжої зеленню.
Інгредієнти перемішуємо. Тушкуємо під кришкою кілька хвилин. Відразу подаємо готову вермішель з сиром до столу. Приємного перекусу!