Вермішелевий суп з качки

Вермішелевий суп з качки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо бульйон для супу-локшини. Промиваємо м’ясо, розрізаємо на порційні шматки. Заливаємо холодною водою і чекаємо, поки закипить. В процесі закипання видаляємо пінку, щоб бульйон став більш чистим і прозорим.

Далі приготуємо інгредієнти для смачного качиного бульйону. Це будуть лаврушка, чорний перець горошинами і сіль. Після закипання кладемо все вищеперелічене в каструлю з бульйоном, зменшуємо газ і варимо близько 60 хвилин.

Наступним кроком чистимо картоплю, моркву і готуємо залишилися складові нашого вермішельного супу.

Нарізаємо картоплю і моркву будь формою (у мене кубиками).

Відправляємо подрібнені овочі в бульйон. Варимо ще півгодини, за 10 хвилин до кінця запускаємо дрібну вермішель. Суп локшина на підході ).

У завершенні посипаємо приправою, розливаємо по порційних тарілках, додаючи шматочки м’яса в кожну порцію.
Вермішелевий суп з качки готовий! Приємного апетиту!