Весняний суп із зеленню і грибами

Весняний суп із зеленню і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дієтичний суп із зеленню – легке перше блюдо всього за півгодини!

Інгредієнти

Картопля – 2 шт.
Шпинат – 2 ст. л.
Кропива – невеликий пучок
Петрушка – невеликий пучок
Зелена цибуля – невеликий пучок
Вівсяна крупа – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
Суміш перців – за смаком
Печериці – 50 г
Зелений часник – пару гілочок

Як приготувати Весняний суп із зеленню і грибами

Весняний суп із зеленню – це смачне і наваристое блюдо з корисною зеленню, ароматними грибочками і ніжною вівсяної крупою. Легке Блюдо, дієтичне і дуже вітамінне. Це ідеальний варіант для смачного, ситного, про низькокалорійного вечері. Зелень у страві можна варіювати за смаком – від шпинату до базиліка.

Покроковий рецепт

Подрібнити картоплю і цибулю кубиками.

Додати зелений часник. Залити коренеплоди водою і відправити на вогонь варити до напівготовності картоплі.

Подрібнити гриби і кропиву на дрібні шматочки.

Обсмажити компоненти на вершковому маслі до готовності грибів.

Всипати вівсяну крупу в суп і готувати страву до повної м’якості картоплі і вівсянки. Всипати обсмажені гриби з кропивою і спеції.

Додати рубаний шпинат. Можна використовувати як заморожений, так і свіжий.

Всипати рубану петрушку і довести суп до смаку. Зняти з вогню і дати страві настоятися.

Вітамінний суп готовий! Розлити страву по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!