Дієтичний суп із зеленню – легке перше блюдо всього за півгодини!
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Шпинат – 2 ст. л. | |
Кропива – невеликий пучок | |
Петрушка – невеликий пучок | |
Зелена цибуля – невеликий пучок | |
Вівсяна крупа – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 шт. | |
Суміш перців – за смаком | |
Печериці – 50 г | |
Зелений часник – пару гілочок |
Весняний суп із зеленню – це смачне і наваристое блюдо з корисною зеленню, ароматними грибочками і ніжною вівсяної крупою. Легке Блюдо, дієтичне і дуже вітамінне. Це ідеальний варіант для смачного, ситного, про низькокалорійного вечері. Зелень у страві можна варіювати за смаком – від шпинату до базиліка.
Покроковий рецепт
Подрібнити картоплю і цибулю кубиками.
Додати зелений часник. Залити коренеплоди водою і відправити на вогонь варити до напівготовності картоплі.
Подрібнити гриби і кропиву на дрібні шматочки.
Обсмажити компоненти на вершковому маслі до готовності грибів.
Всипати вівсяну крупу в суп і готувати страву до повної м’якості картоплі і вівсянки. Всипати обсмажені гриби з кропивою і спеції.
Додати рубаний шпинат. Можна використовувати як заморожений, так і свіжий.
Всипати рубану петрушку і довести суп до смаку. Зняти з вогню і дати страві настоятися.
Вітамінний суп готовий! Розлити страву по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!