Весняний суп із зеленню і грибами

Весняний суп із зеленню і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити картоплю і цибулю кубиками.

Додати зелений часник. Залити коренеплоди водою і відправити на вогонь варити до напівготовності картоплі.

Подрібнити гриби і кропиву на дрібні шматочки.

Обсмажити компоненти на вершковому маслі до готовності грибів.

Всипати вівсяну крупу в суп і готувати страву до повної м’якості картоплі і вівсянки. Всипати обсмажені гриби з кропивою і спеції.

Додати рубаний шпинат. Можна використовувати як заморожений, так і свіжий.

Всипати рубану петрушку і довести суп до смаку. Зняти з вогню і дати страві настоятися.

Вітамінний суп готовий! Розлити страву по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!