Відбивна куряча грудка, смажена на сковороді

Відбивна куряча грудка, смажена на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт простий, впорається будь-яка господиня, навіть починаюча. Грудки швидко готуються, менше години і обід або вечеря готова.

Покроковий рецепт


Грудки моєму, промаківающімі паперовим рушником, відбиваємо, солимо, перчимо, посипаємо приправою каррі.


Часник чистимо, ріжемо на шматочки. Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи олії. Кладемо відбиті грудки в сковороду. Зверху кладемо шматочки часнику. На помірному вогні підсмажуємо з одного боку, потім перевертаємо, злегка підсмажуємо. Додаємо трохи води, доводимо до кипіння, тушкуємо хвилин 15.


Як гарнір може бути картопляне пюре, локшина або овочі… Готове м’ясо викладаємо на тарілку, посипаємо зеленню, подаємо гарячим. Приємного апетиту!