Відбивні з курячого філе на сковороді

Відбивні з курячого філе на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряча грудка – 1 штука
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком для курячих страв
Яйце – 2 штуки
Борошно – 4 столові ложки
Масло рослинне – 50 мл

Як приготувати Відбивні з курячого філе на сковороді

Основний інгредієнт у запропонованому рецепті – це куряча грудка. В принципі її розмір особливого значення не має. Перед реалізацією рецепта слід трохи розморозити курячу грудку, але доводити її до стану повної розморожування не варто. Злегка подмороженная грудка простіше нарізається на пласти (саме така кулінарна операція нас чекає в процесі готування).

В рецепті використовуються спеції. Даний інгредієнт можна вибрати на своє уподобання. Наприклад, якщо вам подобаються страви з курки погостріше, то можна взяти для відбивних червоний мелений перець. Використовувати можна і спеціальну приправу, яка призначається для страв з птиці.

З кухонного начиння для смаження курячих відбивних потрібно підготувати обробну дошку, гострий ножик, спеціальний молоток для відбиття м’яса, сковороду, лопатку для перевертання інгредієнтів, глибоку миску, тарілку. А також в процесі нам потрібно харчова плівка. Подробиці описані в нижчеподаному рецепті.

Для того, щоб приготування відбивних з курячої грудки не викликала у вас труднощів, кожен крок супроводжується фото. Удачі вам!

Покроковий рецепт