Отже, викладаємо на обробну дошку курячу грудку. З неї потрібно видалити шкірку. Нарізаємо злегка подмороженную курячу грудку на пласти. Товщина пласта – близько 1 див. В процесі не поспішаємо, акуратно нарізаючи шматочки біля кістки.
Підготовлені курячі пласти викладаємо на шматок харчової плівки. Накриваємо шматочки плівкою і починаємо відбивати їх молоточком з двох сторін. Використання харчової плівки дозволить вам відбити шматочки максимально акуратно. Курячі пласти не «размохрятся». Відбиваючи курячі шматочки, не варто перестаратися, щоб не перетворити відбивні в тонкі просвічують пласти. До речі, якщо на момент реалізації рецепта у вас відсутня харчова плівка, то її можна замінити звичайним одноразовим поліетиленовим мішечком.
Тепер відбиті курячі шматочки потрібно приправити сіллю і спеціями. Присипали за смаком відбивну з одного боку, перевертаємо на інший бік, повторюємо процедуру.
Переходимо до наступної процедури. У миску розбиваємо курячі яйця. Злегка приправляємо сіллю яйця і збиваємо. Збивати можна звичайною столовою виделкою, ручним віночком. Але швидше збити яйця, використовуючи міксер: хвилинка – і однорідна яєчна маса готова! Наші відбиті шматочки курячої грудки опускаємо по черзі в яєчну суміш. До речі, вже можна включати сковорідку. На сковороду влийте рослинне масло і підігрійте його.
З яєчної маси курячі відбивні потрібно перекласти на тарілку з борошном. Обвалюємо відбивні з двох сторін у борошні. Якщо ви хочете, щоб у ваших відбивних була зажаристая скоринка, то борошно можна замінити панірувальними сухарями.
Масло на сковороді вже підігрілося. Викладаємо відбивні.
Підсмажуємо відбивні з курячого філе з кожного боку приблизно по 4-7 хвилин. Сковороду можна накрити кришкою, щоб бризки рослинного масла не потрапляли на плиту і поруч стоїть посуд.
Смачні відбивні з курячого філе готові! Щоб видалити надлишки жиру, їх можна перекласти зі сковороди на паперовий рушник. Подавати відбивні з курячого філе можна з улюбленим гарніром! Приємної трапези!