Відкриті пиріжки з гарбузом і брокколі

Відкриті пиріжки з гарбузом і брокколі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасні швидкі пиріжки з овочами підійдуть як на сніданок, на обід до супчику чи в якості закуски на святковий стіл! Запікаються відкриті пиріжки в духовці.

Покроковий рецепт

Гарбуз очистити від шкірки, видалити насіння, нарізати маленькими кубиками (розмір кубиків дорівнює розміру брокколі). Капусту броколі розморозити.

Тісто розморозити при кімнатній температурі. Розкачати тісто на присипаної борошном робочій поверхні. Розрізати тісто на рівні квадрати (розмір квадрата тесту дорівнює розміру форми). Кожен квадратик тіста викласти у форму для запікання (змащувати форму не обов’язково).

У форму з тестом викласти кубики гарбуза і брокколі.

Рясно присипати тертим сиром.

Випікати відкриті пиріжки з овочами в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні близько 15 хвилин. Подавати до столу пиріжки злегка теплими. Приємного апетиту!