Відкритий пиріг з бананом і малиною

Відкритий пиріг з бананом і малиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. В чашу комбайна покласти 1 яйце, цукор, какао і вершкове масло. Розмішати кілька секунд. Потім через отвір у кришці, не вимикаючи комбайн, всипати два види борошна. Тісто має зібратися в щільний шар.


2. Потім блендером або все тієї ж чаші комбайна змішати малину, банани, 2 яйця і сир буко. Можна взяти будь-який інший вершковий сир.

3. Тісто розкачати і викласти на дно форми для випічки, зробивши високі бортики.

4. Залити малиново-бананову масу у форму. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

5. Ось такий ніжний пиріг у нас вийшов!

6. Пробуємо ))…