Рецепт простий у приготуванні. Підійде дітям від 2,5 років.
Інгредієнти
Борошно пшеничне – 400 г | |
Масло вершкове – 250 г | |
Сир – 500 г | |
Какао-порошок – 4 ст. л. | |
Яйця – 4 шт. | |
Цукор – 350 г | |
Ванільний цукор – 1 пачка | |
Крохмаль – 3 ст. л. | |
Сметана – 100 г |
Ваші діти погано їдять сир? Приготуйте їм цей пиріг і від нього не залишиться ні крихти) Хрусткий верхній шар з ванільно-сирною начинкою прийде по смаки і дорослим і малюкам.
Покроковий рецепт
Для приготування нам знадобиться борошно, какао-порошок, крохмаль, сир, яйця, цукор, вершкове масло, сметана, ванільний цукор.
Розігріти вершкове масло, додати 150 г цукру і розтерти.
Змішати какао з борошном і перетерти з цукровою масою до стану крихти. Застелити форму папером для випічки і висипати половину крихти, прим’явши її рукою по формі.
Приготувати начинку: змішати сир з цукром і ванільним цукром. Додати яйця і сметану. Збити блендером до однорідної маси, потім додати крохмаль і ще раз перемішати.
Вилити сирну масу поверх шоколадної крихти у форму, розрівняти і зверху засипати залишилася крихтою. Випікати пиріг 45 хвилин в розігрітій духовці при 190 градусах.