Приготуємо всі інгредієнти, щоб ні про що не забути і відразу поставимо каструлю з 1 літром води на середній вогонь. Це ми робимо,щоб за час нашого приготування водичка потихеньку закипала.
Змішуємо всі інгредієнти. Тобто яйця з молоком і сіллю. Добре перемішуємо. Якщо є блендер краще їм, я заважала віночком. Головне щоб не розділялися білки і жовтки. Якщо зіб’єте до піни,теж дуже добре.
Тепер приготуємо целофанові пакети. В одного зав’яжіть кінчики, як показано на фотографії. Другий просто відкрийте обережно.
Якщо вода закипає , ми виливаємо наш майбутній омлет в пакетик з “хвостиками” і намагаємося закрити його майже без повітря всередині. Цей пакет вставляємо в другій пакетик і теж зав’язуємо максимально щільно до першого. Переміщаємо його в каструлю з киплячою водою. Закриваємо кришкою і зменшуємо так, щоб трохи кипіла. Варимо 25-30 хв.
Тепер витягуємо омлет з води. Прибираємо 1 пакет. Дуже обережно, краще навіть підрізати ножицями другий пакетик, щоб не пошкодити конструкцію омлету. Прикрашаємо за бажанням зеленню, ікрою.І, вуаля, наш супер омлет готовий. Приємного апетиту.