Вінегрет Королівський з яблуком

Вінегрет Королівський з яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей вінегрет відрізняється незвичайним смаком і оригінальністю.

Інгредієнти

Картопля – 2 шт
Морква – 2 шт
Цибуля – 1 шт
Буряк – 2 шт
Капуста квашена – 150 г
Яблуко – 2 шт
Солоні огірки – 2 шт

Як приготувати Вінегрет “Королівський” з яблуком

Для того, щоб приготувати незвичайний вінегрет нам потрібно підготувати продукти. Для початку відварюємо картоплю, моркву і буряк. Картопля в середньому вариться 15 хвилин після закипання води. Воду потрібно обов’язково трохи посолити. Морква вариться 15 хвилин після закипання. З буряком справи йдуть по-іншому, вона вариться 2 години. Цей момент потрібно обов’язково враховувати і ставити її вариться заздалегідь. Овочі краще варити в мундирі, тобто не зрізуючи шкірку. Такий спосіб варіння зберігає вітаміни і мікроелементи. Після того, як овочі зварилися, їх потрібно очистити. Тепер переходимо до найцікавішого.

Покроковий рецепт

Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.

Морква нарізати кубиками

Цибулю очистити і нарізати кубиками.

Буряк дрібно нарізати кубиками.

Капуста квашена або можна замінити салатів з капусти і моркви.

Яблуко очистити від шкірки, насіння і хвостика. Також нарізати кубиками яблуко.

Солоний огірок нарізати кубиками і трохи віджати зайву рідину, щоб вінегрет не був рідким. Всі інгредієнти змішати, посолити. Тепер можна їсти.