Цей вінегрет відрізняється незвичайним смаком і оригінальністю.
Інгредієнти
Картопля – 2 шт | |
Морква – 2 шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Буряк – 2 шт | |
Капуста квашена – 150 г | |
Яблуко – 2 шт | |
Солоні огірки – 2 шт |
Для того, щоб приготувати незвичайний вінегрет нам потрібно підготувати продукти. Для початку відварюємо картоплю, моркву і буряк. Картопля в середньому вариться 15 хвилин після закипання води. Воду потрібно обов’язково трохи посолити. Морква вариться 15 хвилин після закипання. З буряком справи йдуть по-іншому, вона вариться 2 години. Цей момент потрібно обов’язково враховувати і ставити її вариться заздалегідь. Овочі краще варити в мундирі, тобто не зрізуючи шкірку. Такий спосіб варіння зберігає вітаміни і мікроелементи. Після того, як овочі зварилися, їх потрібно очистити. Тепер переходимо до найцікавішого.
Покроковий рецепт
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.
Морква нарізати кубиками
Цибулю очистити і нарізати кубиками.
Буряк дрібно нарізати кубиками.
Капуста квашена або можна замінити салатів з капусти і моркви.
Яблуко очистити від шкірки, насіння і хвостика. Також нарізати кубиками яблуко.
Солоний огірок нарізати кубиками і трохи віджати зайву рідину, щоб вінегрет не був рідким. Всі інгредієнти змішати, посолити. Тепер можна їсти.