Перекладаємо на обробну дошку очищений картопля. Нарізаємо його для вінегрету у формі дрібних кубиків. Картопляну нарізку кладемо в миску.
Подібним же чином подрібнюємо і відварну очищену буряк. А ось ріпчасту цибулю для салату наріжемо півкільцями.
Якщо є необхідність, квашену капусту промиваємо під проточною холодною водою, відкидаємо на сито, щоб злилася рідина, а потім переправляємо в миску до решти інгредієнтів.
Також відкинути на сито слід і консервований зелений горошок з банки. Після процедури додати горошок в салат.
Заправляємо за традицією вінегрет олією. Ми взяли соняшникова.
Наші інгредієнти тепер потрібно добре перемішати.
Готовий вінегрет з квашеною капустою викладаємо порціями на тарілки і присипаємо додатково нарізаним зеленим цибулею.
Всім приємного апетиту! Угощаемся на здоров’я!