Вінегрет з квасолею і квашеною капустою

Вінегрет з квасолею і квашеною капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковитий вінегрет з гірчичною заправкою – смачний і ситний салат для всієї родини!

Інгредієнти

Буряк – 1 шт.
Картопля – 3 шт.
Морква – 2 шт.
Часник – 1 зубчик
Яблуко – 1 шт.
Квасоля консервована – 1/2 банки
Капуста квашена – 100 гр.
Огірки солоні – 100 гр.
Лимон – 1 зубчик
Олія – 8 ст. л.
Гірчиця – 1 ч. л.
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Вінегрет з квасолею і квашеною капустою

У кожної господині свій рецепт Вінегрету. Пропоную вам варіант з квашеною капустою, квасолею і пікантною заправкою. Без оцту! Він простий в приготуванні, але дуже смачний. Підійде для поста і вегетаріанцям!

Покроковий рецепт


Спочатку відварюємо картоплю, моркву і буряк до готовності протягом 1 години. Очищаємо від шкірки овочі, яблуко і часник.

Яблуко нарізаємо дрібним кубиком.


Дрібно ріжемо часник і моркву.

Картоплю ріжемо середнім кубиком.


Буряк нарізаємо, як і картоплю. Додаємо ложку масла і перемішуємо. Це робиться, щоб буряк менше фарбувала інші інгредієнти. Додаємо до порізаним овочів.

Квасолю з банки промиваємо і відправляємо в салатник.


Туди ж висипаємо квашену капусту й дрібно порізані огірки.


Робимо заправку. Для цього в окремій мисці змішуємо масло, гірчицю і сік лимона.


Поливаємо салат заправкою, додаємо сіль і перець за смаком. Добре перемішуємо.

Салат готовий. Приємного апетиту!