Вінегрет з квасолею і квашеною капустою

Вінегрет з квасолею і квашеною капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Спочатку відварюємо картоплю, моркву і буряк до готовності протягом 1 години. Очищаємо від шкірки овочі, яблуко і часник.

Яблуко нарізаємо дрібним кубиком.


Дрібно ріжемо часник і моркву.

Картоплю ріжемо середнім кубиком.


Буряк нарізаємо, як і картоплю. Додаємо ложку масла і перемішуємо. Це робиться, щоб буряк менше фарбувала інші інгредієнти. Додаємо до порізаним овочів.

Квасолю з банки промиваємо і відправляємо в салатник.


Туди ж висипаємо квашену капусту й дрібно порізані огірки.


Робимо заправку. Для цього в окремій мисці змішуємо масло, гірчицю і сік лимона.


Поливаємо салат заправкою, додаємо сіль і перець за смаком. Добре перемішуємо.

Салат готовий. Приємного апетиту!