Спочатку відварюємо картоплю, моркву і буряк до готовності протягом 1 години. Очищаємо від шкірки овочі, яблуко і часник.
Яблуко нарізаємо дрібним кубиком.
Дрібно ріжемо часник і моркву.
Картоплю ріжемо середнім кубиком.
Буряк нарізаємо, як і картоплю. Додаємо ложку масла і перемішуємо. Це робиться, щоб буряк менше фарбувала інші інгредієнти. Додаємо до порізаним овочів.
Квасолю з банки промиваємо і відправляємо в салатник.
Туди ж висипаємо квашену капусту й дрібно порізані огірки.
Робимо заправку. Для цього в окремій мисці змішуємо масло, гірчицю і сік лимона.
Поливаємо салат заправкою, додаємо сіль і перець за смаком. Добре перемішуємо.
Салат готовий. Приємного апетиту!