Вінегрет з солоними кабачками

Вінегрет з солоними кабачками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для вінегрету заздалегідь відварюємо картопляні бульби, буряк і моркву. Овочі перед термічною обробкою промиваємо. Варимо в злегка присоленной воді. Відварені інгредієнти остуджуємо, очищаємо. Нарізаємо картоплю, моркву і буряк у формі кубиків. Ріпчасту цибулю дрібно рубаємо. Нарізку з інгредієнтів переправляємо в миску.

Відкриваємо баночку солоних молодих кабачків. Нарізаємо їх за аналогією з попередніми інгредієнтами, тобто кубиками. Додаємо кабачки в миску.

В якості заправки беремо рослинне масло. у нашому випадку воно – соняшникова. Не забуваємо трохи посолити і приправити сумішшю перчиком.

Ложкою перемішуємо інгредієнти вінегрету.

Ось і все – наш домашній вінегрет з кабачками готовий. Перед подачею присипаємо вінегрет порубаним зеленою цибулею. Приємного апетиту!