М’ясо + вишня – це надзвичайно смачно!
Інгредієнти
Оливкова масло – 1,5 ст. л. | |
Мед – 1 ч. л. | |
Винний оцет – 0,5 ст. л. | |
Цибуля червоний – 1/2 головки | |
Вишня – 1 стакан (свіжа) |
Зовсім недавно для себе відкрила вишневий соус. М’ясо + вишня – це надзвичайно смачно! Можете вважати це «збоченням», але спочатку спробуйте! Виходить свіжий ягідний смак з невеликою кислинкою. Кілька днів тому готувала ще цей вишневий соус, може кому знадобиться :-).
Покроковий рецепт
У мисці змішати масло, мед і оцет.
Цибулю почистити, дрібно порізати.
Закинути в ємність для перемелювання цибулю і маринад, приготований в кроці 1. Додати свіжу вишню без кісточок, подрібнити заглибним блендером. Думаю, що підійде і заморожена вишня.
Перелити в соусник і подавати до м’яса. Як соусника можна використовувати запечені груші. Дуже ефектно при подачі і смачно :-). Приємного апетиту!