Вишневий сирої соус до мяса

Вишневий сирої соус до мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо + вишня – це надзвичайно смачно!

Інгредієнти

Оливкова масло – 1,5 ст. л.
Мед – 1 ч. л.
Винний оцет – 0,5 ст. л.
Цибуля червоний – 1/2 головки
Вишня – 1 стакан (свіжа)

Як приготувати Вишневий “сирої” соус до м’яса

Зовсім недавно для себе відкрила вишневий соус. М’ясо + вишня – це надзвичайно смачно! Можете вважати це «збоченням», але спочатку спробуйте! Виходить свіжий ягідний смак з невеликою кислинкою. Кілька днів тому готувала ще цей вишневий соус, може кому знадобиться :-).

Покроковий рецепт

У мисці змішати масло, мед і оцет.

Цибулю почистити, дрібно порізати.

Закинути в ємність для перемелювання цибулю і маринад, приготований в кроці 1. Додати свіжу вишню без кісточок, подрібнити заглибним блендером. Думаю, що підійде і заморожена вишня.

Перелити в соусник і подавати до м’яса. Як соусника можна використовувати запечені груші. Дуже ефектно при подачі і смачно :-). Приємного апетиту!