Вишневий соус до мяса

Вишневий соус до мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Вишня – 250 г
Цукор – 1 ст. л.
Крохмаль – 1 ст. л.
Вода – 2 ст. л.
Зелень – 20 г (петрушка або кінза)
Коньяк – 2 ч. л. (можна замінити на горілку)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Вишневий соус до м’яса

Як-то, десь чула, що вишневий соус – ідеальний соус до м’яса яловичини, свинини, птиці. Зазвичай, з м’ясом я поєдную кетчуп. І ось, в сезон, вирішувалася спробувати приготувати вишневий соус. Зізнаюся, не очікувала, що отримаю такий смак! Ох, це вишневий спокусник ;-)! Пробуйте і не бійтеся, творіть! Якщо соус вам здасться кислуватий, відрегулюйте смак за допомогою цукру.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Вишню промити, видалити кісточки, викласти на сковороду і довести до кипіння. Зменшивши вогонь, додати цукор (щоб пустила сік), дати потушиться близько 5 -10 хвилин. Потім розім’яти виделкою.

Зелень промити, подрібнити.

Крохмаль розчинити у воді, додати коньяк.

Додати приготовану суміш в сковороду з вишнею.

Додати подрібнену зелень, дати покипіти 1 хвилину, зняти з вогню.

Соус охолодити, подавати до м’яса.
Приємного апетиту!