Такий оригінальний річний супчик з прошутто, соковитою дынькой і манго краще готувати для особливих випадків, наприклад, для романтичного вечора.
Інгредієнти
рідкий натуральний йогурт без яких-небудь зайвих добавок – один літр | |
мускусна диня – одна штука | |
манго – 1 плід | |
свіжовичавлений лимонний сік з 1/2 лимона або за смаком | |
прошутто – шість тоненьких смужок | |
огірок свіжий – 1 шт., при подачі | |
підсмажені горіхи – 1-2 столові ложки | |
червоний перець пластівцями – щіпка |
Такий оригінальний річний супчик з прошутто, соковитою дынькой і манго краще готувати для особливих випадків, наприклад, для романтичного вечора.
До речі, для приготування вишуканого річного супчика з шинкою прошутто краще використовувати не звичайну, а мускусний диньку, так як вона володіє особливим ароматом.
Покроковий рецепт
Манго почистити, зрізати м’якоть, покласти у велику чашу.
Натуральним рідким залити йогуртом манго, додати свіжовичавлений лимонний сік, який повинен бути попередньо проціджений. Перемішати все і години на два відправити в холодильну камеру.
Витягнути охолоджений фрукт і пюрировать блендером.
Тепер видалити волокна з насінням у дині, зрізати всю шкірку. Потім динну м’якоть нарізати невеликими шматками і викласти до інших подрібненим компонентів. Пюрировать ще раз.
Тепер взяти огірочок, якщо насіння великі їх потрібно видалити і нарізати маленькими кубиками.
Перелити приготовану дынно-манговий суп в глибокі порційні тарілки. З краю тарілки викласти огіркові кубики, присипати смаженими горішками і гострого перцю пластівцями. Прошутто одягнути на шпажку і подавати до столу. Приємного апетиту!