Невибагливий салат з риби і зелені, але надзвичайно смачний і дуже красивий.
Інгредієнти
Червона риба – 50 г | |
Біла риба – 50 г | |
Салат корн – невелика жменя | |
Фризі – невелика жменя | |
Базилік – кілька листочків | |
Авокадо – 1 шт. (дрібний) | |
Сіль – за смаком | |
Оливкова олія – 1 столова ложка | |
Маслини для прикраси | |
Лимонний сік від 1/2 лимона |
Салат з червоною і білою рибою найчастіше можна побачити на святковому столі. Цей салат легкий і вишуканий. Можна віднести до страв високої кухні.
Покроковий рецепт
Червону (це може бути сьомга або форель) і білу рибу порізати тонкими шматочками. Можна купити вже нарізану в магазині. Ви помітно скоротіть час готування. Розкласти рибку красиво на плоскій тарілці.
Авокадо почистити, розрізати навпіл, видалити кісточку, порізати тонкими часточками. Обов’язково збризнути лимоном, щоб авокадо не потемнів.
Зелень промити, обсушити на паперовому рушнику. Змішати зелень з авокадо, посолити, заправити оливковою олією, перемішати. Викласти зелений салат на рибу.
Прикрасити страву гілочками базиліка і кружечками маслини. Збризнути все лимонним соком. Подавати до столу.