Куряча печінка – цікавий продукт, який дає специфічні нотки салату і незвичайний смак.
Покроковий рецепт
Влити трохи горіхового масла в сковорідку з товстим дном, в цей же час необхідно ретельно почистити, промити і порізати курячу печінку.
Викласти оброблену печінку в сковорідку. Обсмажувати її при частому помішуванні протягом шести хвилин, потім трохи посолити. Продовжити процес смаження ще пару хвилин. В кінці смаження додати рубану зелень і посолити.
Листя салату промити, обсушити, порвати руками і викласти на плоске блюдо.
Потім нарізати стебла селери, огірок. Стручкову квасолю відварити і капусту брокколі. Все викласти на тарілку з салатом. Зверху викласти смажену печінку з зеленню.
Помідори помити і порізати на чотири частини, розкидати по тарілці.
Змішати бальзамічний оцет і горіхове масло. Додати зелений і рожевий мелений перець, перемішати. Полити салат заправкою і подавати негайно до столу.