Вітамінний салат з овочів, в якому скомбинировано в чудовий мікс багато свіжих овочів
Інгредієнти
Редька – 1/2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Пекінська капуста – 1/4 качана | |
Зелена цибуля – 1 пучок | |
Червоний перець – 6-7 шт. | |
Лимон – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Масло рослинне – для заправки |
Немає не корисних овочів або фруктів. Кожен з них багатий мікроелементами і вітамінами. Часто ми їх тушкуємо, смажимо, варимо. Але найбільш корисні вони саме в свіжому вигляді. А що може бути краще і простіше вітамінного салату, в якому об’єднано багато овочів.
Покроковий рецепт
1. Редьку і моркву промити, очистити і натерти на крупній тертці.
2. Зелена цибуля добре промити, перебрати якщо є підсохлі або підгнилі кінчики – відірвати. Нарізати кільцями. Пекінську капусту тонко нашаткувати.
3. Всі овочі скласти в каструлю і перемішати.
4. А щоб наш салат не був простим банальним салатом зі свіжих овочів додамо в нього пікантну нотку у вигляді червоного гострого перчика. Перець промити і нарізати кільцями. Кількість перцю ви можете регулювати за своїм смаком. Така кількість підходить для любителів дуже гострого. Якщо ви не є таким, то додайте 2 штучки. Але зробіть це обов’язково, адже саме перчик додає цікавий смак нашого салату. До того ж вчені довели, що він дуже корисний для всього організму, а зокрема для кровоносної системи.
5. Заправляємо салат олією, краще не рафінованою і солимо за смаком. Ось такий яскравий і барвистий салат у нас вийшов!