Вівсяна коврижка з яблуками і бананом

Вівсяна коврижка з яблуками і бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Здорове харчування може бути різноманітним і смачним

Інгредієнти

сухін вівсяні пластівці – 2 склянки
сир – 200 гр.
ванілін – 1 пачка
яйце – 2 шт.
яблуко – 1 шт.
банан – 1 шт.
кориця – за смаком

Як приготувати Вівсяна коврижка з яблуками і бананом

Десерт сподобається і любителям здорового харчування, і завзятим ласунам. Використовувані продукти дуже корисні, нормалізують травлення, очищають організм. Крім того, за рахунок природного солодощі банана, пиріг не вимагає використання великої кількості цукру, а відсутність пшеничного борошна, робить страву легким і корисним.

Покроковий рецепт

Підготувати необхідні продукти


1. Вівсяні пластівці необхідно перетворити у велику муку. Для цього їх потрібно помістити в чашу блендера і ретельно перемолоти.


2. До отриманої борошна додати сир і ванілін, вбити яйця. Якщо хочеться, щоб коврижка вийшла якнайсолодше, можна додати буквально 1 ч. л. цукрового піску. Перемішати. Повинно вийти розсипчасте, сухе тісто.

3. Отриману масу руками, змоченими у воді, розподілити по формі для запікання, розрівняти, сформувати невеликі бортики.

4. Фрукти промити. З яблука видалити насіння, потім нарізати. Акуратно по колу викласти на тісто. Посипати корицею.

5. Банан почистити і порізати кружальцями, викласти на яблуко.
6. Випікати 20 хвилин при 200 – 210 градусах.