Підготувати необхідні продукти
1. Вівсяні пластівці необхідно перетворити у велику муку. Для цього їх потрібно помістити в чашу блендера і ретельно перемолоти.
2. До отриманої борошна додати сир і ванілін, вбити яйця. Якщо хочеться, щоб коврижка вийшла якнайсолодше, можна додати буквально 1 ч. л. цукрового піску. Перемішати. Повинно вийти розсипчасте, сухе тісто.
3. Отриману масу руками, змоченими у воді, розподілити по формі для запікання, розрівняти, сформувати невеликі бортики.
4. Фрукти промити. З яблука видалити насіння, потім нарізати. Акуратно по колу викласти на тісто. Посипати корицею.
5. Банан почистити і порізати кружальцями, викласти на яблуко.
6. Випікати 20 хвилин при 200 – 210 градусах.