Вівсяна коврижка з яблуками і бананом

Вівсяна коврижка з яблуками і бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати необхідні продукти


1. Вівсяні пластівці необхідно перетворити у велику муку. Для цього їх потрібно помістити в чашу блендера і ретельно перемолоти.


2. До отриманої борошна додати сир і ванілін, вбити яйця. Якщо хочеться, щоб коврижка вийшла якнайсолодше, можна додати буквально 1 ч. л. цукрового піску. Перемішати. Повинно вийти розсипчасте, сухе тісто.

3. Отриману масу руками, змоченими у воді, розподілити по формі для запікання, розрівняти, сформувати невеликі бортики.

4. Фрукти промити. З яблука видалити насіння, потім нарізати. Акуратно по колу викласти на тісто. Посипати корицею.

5. Банан почистити і порізати кружальцями, викласти на яблуко.
6. Випікати 20 хвилин при 200 – 210 градусах.