Вівсяне печиво з родзинками

Вівсяне печиво з родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Вівсяні пластівці перемолоти в кавомолці. Додати до них розпушувач. Можна купити вже готову вівсяну борошно (зараз вона продається в багатьох супермаркетах), тоді цей крок можна пропустити.


2. Розтерти вершкове масло кімнатної температури з цукром. Додати яйця і добре розмішати.


3. В яєчно-масляну суміш додаємо вівсяну муку і родзинки. Якщо у вас ізюм дуже сухий, то попередньо замочіть в гарячій воді н півгодини. Ставимо в холодильник на 1 годину.


4. Форму застеляємо пергаментним папером і змащуємо олією. Тісто дістаємо з холодильника, скачуємо руками невеличкі кульки і розкладаємо по листу. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.


5. Ось таке красиве та корисне печиво розсипчасте у нас вийшло