Ця страва може стати не тільки смачним і здоровим сніданком, але і поживним перекусом або корисним десертом.
Інгредієнти
Яйця – 2 штуки | |
Вівсяні пластівці – 6 столових ложок | |
Кунжутне молоко – 60 мл |
Видів млинців існує безліч. Проте, кожен з них має свою відмітну характеристику. У даному рецепті повністю відсутні цукор і сіль, стандартна пшеничне борошно замінена на вівсяну, а також замість звичайного молока використовується кунжутна.
Покроковий рецепт
Після того, як підготували всі інгредієнти, необхідно насамперед збити яйця з допомогою віночка або блендера.
Тепер перемелюємо вівсяні пластівці до стану борошна, додаємо до яєць. Ще раз все перемішуємо.
Змішуємо вийшло з кунжутним молоком.
Виливаємо половину тіста на сковорідку, змащену вершковим маслом. Обсмажуємо з двох сторін буквально по парі хвилин. Другий млинець робимо за тим же принципом. Подавати можна з чим завгодно. Мені більше всього подобається, як він поєднується з пюре з бананів, горіхами і шоколадним сиропом. На смак завжди такий же приємний, як і на вигляд.