Вкусейший ПП-млинець з клітковини

Вкусейший ПП-млинець з клітковини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо інгрідієнти

Розбити яйце і вмішати в нього цукрозамінник. Якщо ви використовуєте пігулки, то їх необхідно заздалегідь розчинити у гарячій воді, щоб уникнути при вживанні попадання їх в цілому вигляді. Вони, вступаючи в реакцію з інгредієнтами, не втрачають форму. Для більшої зручності рекомендую використовувати стевію, яка, до речі, не тільки полегшує процес приготування млинчика, але і володіє великими корисними властивостями.

Далі необхідно додати клітковину і кокосову стружку, все перемішати. По консистенції суміш повинна вийти досить густа, що нагадує за своїми властивостями жирну сметану.


Випікати на розпеченій сковороді, і, що дуже важливо, з антипригарним покриттям протягом 1 хвилини з кожного боку. Використання масла неприпустимо – зіпсується смак!


Сніданок готовий до вживання!
Приємного апетиту!