Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, салат зовсім простий і дуже смачний
Інгредієнти
яєчної локшини – 200 грам | |
солодкого перцю – 200 грам | |
перцю чилі – 30 грам | |
перцю халапеньо – 10 грам | |
хрону – 3 грам | |
горішки січені – жменьку | |
білого перцю – 2 грами | |
кардамону – 2 грам | |
соєвий соус – за бажанням | |
зелень – кілька листочків |
Як приготувати В’єтнамський салат з локшиною і перцем
Салат, в якому спецій більше, ніж інгредієнтів представляємо вам сьогодні. Спеціально для тих, хто любить незвичайне і смачне!
Покроковий рецепт
1. Відваріть локшину до готовності
2. Перець очистіть від насіння і відправте запікатися в духову шафу. Готові перці розрізати на тонкі смужки.
3. Змішайте разом локшину і перці. Заправте інгредієнти кардамоном, білим перцем і анісом.
4. Добре вымешав салат, додайте натертий хрін. Додайте рубані горіхи і січену зелень
5. При бажанні в такий салат дуже смачно додати соєвий соус. Три ложки достатньо. Можна подавати до столу.