.
Інгредієнти
Куряча грудка – 2 шт. | |
Цибуля червоний – 1 шт. | |
Оцет 9% – розведений водою (за смаком) | |
Капуста білокачанна – 1 невеликий качан | |
Морква – 1 шт. | |
Кінза – 2 ст. л. | |
Перець чилі – 1 шт. (дрібно нарізаний) | |
Цукор – 1/2 ч. л. | |
Рибний соус – 3 ст. л. | |
Рисовий оцет – 6 ст. л. | |
Сіль – щіпка |
Цей рецепт один з моїх улюблених салатів. Якщо ви сидите на дієті, цей рецепт задовольнить вас низьким вмістом жиру. Інгредієнти розраховані на 4-6 порцій.
Покроковий рецепт
Відварити курячі грудки в солоній воді. На виході курка повинна бути твердою, але провареної. Коли курка охолоне, очистити її від кісток і шкіри, нарвати руками на тонкі шматки.
Подрібнити капусту, моркву, цибулю нарізати півкільцями, перекласти в глибоку миску. Додати куряче м’ясо. Перемішати.
Зробити соус. Подрібнити чилі, часник, кінзу, додати цукор і сіль, перемішати. Додати рибний соус і рисовий оцет, перемішати, щоб розчинився цукор і сіль.
Безпосередньо перед подачею влити заправку в салат і добре перемішати. При необхідності відрегулювати по своєму смаку. Викласти в салатник, насолоджуйтеся!