Вєтнамський салат з пряною капусти з куркою

Вєтнамський салат з пряною капусти з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Куряча грудка – 2 шт.
Цибуля червоний – 1 шт.
Оцет 9% – розведений водою (за смаком)
Капуста білокачанна – 1 невеликий качан
Морква – 1 шт.
Кінза – 2 ст. л.
Перець чилі – 1 шт. (дрібно нарізаний)
Цукор – 1/2 ч. л.
Рибний соус – 3 ст. л.
Рисовий оцет – 6 ст. л.
Сіль – щіпка

Як приготувати В’єтнамський салат з пряною капусти з куркою

Цей рецепт один з моїх улюблених салатів. Якщо ви сидите на дієті, цей рецепт задовольнить вас низьким вмістом жиру. Інгредієнти розраховані на 4-6 порцій.

Покроковий рецепт

Відварити курячі грудки в солоній воді. На виході курка повинна бути твердою, але провареної. Коли курка охолоне, очистити її від кісток і шкіри, нарвати руками на тонкі шматки.

Подрібнити капусту, моркву, цибулю нарізати півкільцями, перекласти в глибоку миску. Додати куряче м’ясо. Перемішати.

Зробити соус. Подрібнити чилі, часник, кінзу, додати цукор і сіль, перемішати. Додати рибний соус і рисовий оцет, перемішати, щоб розчинився цукор і сіль.

Безпосередньо перед подачею влити заправку в салат і добре перемішати. При необхідності відрегулювати по своєму смаку. Викласти в салатник, насолоджуйтеся!