Цей рецепт один з моїх улюблених салатів. Якщо ви сидите на дієті, цей рецепт задовольнить вас низьким вмістом жиру. Інгредієнти розраховані на 4-6 порцій.
Покроковий рецепт
Відварити курячі грудки в солоній воді. На виході курка повинна бути твердою, але провареної. Коли курка охолоне, очистити її від кісток і шкіри, нарвати руками на тонкі шматки.
Подрібнити капусту, моркву, цибулю нарізати півкільцями, перекласти в глибоку миску. Додати куряче м’ясо. Перемішати.
Зробити соус. Подрібнити чилі, часник, кінзу, додати цукор і сіль, перемішати. Додати рибний соус і рисовий оцет, перемішати, щоб розчинився цукор і сіль.
Безпосередньо перед подачею влити заправку в салат і добре перемішати. При необхідності відрегулювати по своєму смаку. Викласти в салатник, насолоджуйтеся!