Яблучка, запечені з медом

Яблучка, запечені з медом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Яблука (у мене сорт Семеренко) миємо і просушуємо серветкою.

2. Серцевину акуратно видаляємо так, щоб не пошкодити цілісність плода.

3. В утворену луночку цівкою вливаємо мед, але не доверху, залишаючи 0,5 див.

4. Жароустойчивую посуд вистилаємо пергаментом, можна змастити вершковим маслом за бажанням, і укладаємо наші “барила з медом.

5. Запікаємо в духовці при 180 градусах 10-20 хвилин. Час запікання залежить від розміру, щільності яблук і вашого смаку.

6. А тепер дістаємо з духовки, даємо охолонути, прикрашаємо горіхами, цукровою пудрою і отримуємо неймовірне задоволення, гарний настрій і хорошу порцію вітамінів для здоров’я! Приємного апетиту!