Шарлотка з яблуками класична – легкий десерт на швидку руку!
Інгредієнти
Яйця – 3 шт. | |
Борошно – 150 г | |
Цукор – 210 г | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Ваніль – щіпка | |
Яблуко – 3 шт. |
Смачна і апетитна шарлотка з повітряної текстурою і хрусткою цукровою скоринкою – це ідеальний десерт на швидку руку з мінімального набору інгредієнтів. Всього шість простих інгредієнтів і чарівний пиріг на вашому столі!
Покроковий рецепт
Збити яйця з дрібкою солі до білої пишної піни, поступово всипаючи цукор і підвищуючи швидкість міксера.
Додати борошно, перемешенную з розпушувачем, поступово збиваючи всі компоненти.
Встелити роз’ємну форму пергаментів – 20 см в діаметрі. Очищені яблука нарізати тонкими слайсами і всипати фруктом дно форми.
Залити фруктові слайсы ароматним пишним тестом. Відправити пиріг в духовку, виставивши температуру до 180 градусів.
Готовність пирога можна перевірить дерев’яною шпажкою. Орієнтовний час випікання – 40 хвилин в електричній духовці.
Ароматна яблучна шарлотка з рум’яною цукровою скоринкою готова!
Тепер потрібно лише вийняти пиріг на блюдо й нарізати на порційні шматочки.
Подавати шарлотку до чаю або кави. Приємного апетиту!