Отже, в миску розбиваємо по черзі курячі яйця. До них підсипаємо весь цукровий пісок. Додаємо заявлену порцію згущеного молока. Введені інгредієнти збиваємо за допомогою міксера. В утворену пишну масу підсипаємо борошно. Починаємо її вмішувати в яєчну солодку масу за допомогою ложки. На цьому ж етапі підсипаємо розпушувач для тіста.
Тісто акуратно вимішуємо до тих пір, поки в ньому не буде грудок.
Відразу включаємо духовку, встановивши температурний режим на 180 градусів. Яблука очищаємо, нарізаємо довільними шматочками.
Яблучну нарізку викладаємо шаром у форму, заливаємо тістом.
Яблучну шарлотку випікаємо близько 25 хвилин. Готовність визначаємо дерев’яною шпажкою (вона повинна бути сухою). Шарлотка готова, приємного всім перекусу!