Яблучна шарлотка зі згущеним молоком

Яблучна шарлотка зі згущеним молоком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, в миску розбиваємо по черзі курячі яйця. До них підсипаємо весь цукровий пісок. Додаємо заявлену порцію згущеного молока. Введені інгредієнти збиваємо за допомогою міксера. В утворену пишну масу підсипаємо борошно. Починаємо її вмішувати в яєчну солодку масу за допомогою ложки. На цьому ж етапі підсипаємо розпушувач для тіста.

Тісто акуратно вимішуємо до тих пір, поки в ньому не буде грудок.

Відразу включаємо духовку, встановивши температурний режим на 180 градусів. Яблука очищаємо, нарізаємо довільними шматочками.

Яблучну нарізку викладаємо шаром у форму, заливаємо тістом.

Яблучну шарлотку випікаємо близько 25 хвилин. Готовність визначаємо дерев’яною шпажкою (вона повинна бути сухою). Шарлотка готова, приємного всім перекусу!