Печемо вафлі по-віденськи з тертими яблучками – корисно і смачно на сніданок
Інгредієнти
Яблука – 4 шт. | |
Кориця – ½ ч. л. | |
Яйця – 2 шт. | |
Молоко – 150 мл | |
Борошно – 300 гр. | |
Цукор – 100 гр. | |
Розпушувач – ½ упаковки |
Останнім часом я просто закохалася в вафлі. Вафельниця була у мене вже давно, але щось руки ніяк до неї не добиралися. А нещодавно надивившись різних варіантів їх приготування в інтернеті, я вирішила перепробувати їх всі. Сьогодні пропоную спробувати зі мною рецепт вафель яблучних
Покроковий рецепт
1. Яблука помити, очистити і натерти на дрібній тертці.
2. Додати до них молоко, корицю, цукор і яйця. Розмішати.
3. Потім додати борошно з розпушувачем. Все ще раз ретельно перемішати.
4. Тісто повинно бути густе.
5. Випікати вафлі у вафельниці до золотистої скоринки.
6. Ось такі апетитні вафлі вийшло. Нічого немає краще на сніданок до чашечки кави!