Яблучні вафлі по-віденськи на молоці

Яблучні вафлі по-віденськи на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печемо вафлі по-віденськи з тертими яблучками – корисно і смачно на сніданок

Інгредієнти

Яблука – 4 шт.
Кориця – ½ ч. л.
Яйця – 2 шт.
Молоко – 150 мл
Борошно – 300 гр.
Цукор – 100 гр.
Розпушувач – ½ упаковки

Як приготувати Яблучні вафлі по-віденськи на молоці

Останнім часом я просто закохалася в вафлі. Вафельниця була у мене вже давно, але щось руки ніяк до неї не добиралися. А нещодавно надивившись різних варіантів їх приготування в інтернеті, я вирішила перепробувати їх всі. Сьогодні пропоную спробувати зі мною рецепт вафель яблучних

Покроковий рецепт

1. Яблука помити, очистити і натерти на дрібній тертці.

2. Додати до них молоко, корицю, цукор і яйця. Розмішати.

3. Потім додати борошно з розпушувачем. Все ще раз ретельно перемішати.

4. Тісто повинно бути густе.

5. Випікати вафлі у вафельниці до золотистої скоринки.

6. Ось такі апетитні вафлі вийшло. Нічого немає краще на сніданок до чашечки кави!