Гості вже на порозі, а ви тільки прокинулися? Тоді цей кекс врятує ситуацію і допоможе показати вас дбайливою господинею.

Інгредієнти
| Борошно пшеничне – 180 грам | |
| Цукор – 1 склянка | |
| Яблуко зелене – 2 штуки | |
| Яйце – 3 штуки | |
| Розпушувач або сода – 1 чайна ложка з гіркою | |
| Масло вершкове – 40 грам | |
| Кориця – 1 чайна ложка | |
| Ванільний ароматизатор – 3 краплі |
Приготування займає мінімум часу, а смак і аромат ще надовго залишаються в пам’яті.
Покроковий рецепт


Висипаємо в каструлю цукор і розпушувач.



Розтопити вершкове масло, влити в каструлю, ретельно все перемішати.



В отриману суміш додаємо корицю, ароматизатор і яйця, ще раз перемішуємо.

Повільно додаємо борошно. Потрібно встигати перемішувати тісто віночком або міксером до однорідної консистенції, щоб не було грудочок.



Ріжемо яблука на тонкі часточки. Додаємо в тісто, акуратно перемішуємо.

Виливаємо отриману масу у форму для випічки з антипригарним покриттям або ж попередньо змащуємо її маслом. Ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 200-210 градусів.


Дати кексу постояти в закритій духовці ще 5-10 хвилин. Потім можна витягувати і нарізати. Ароматне яблучне ласощі до чаю готово.
