Яблучний овсяноблин на молоці

Яблучний овсяноблин на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


У глибоку миску висипаємо пластівці, цукор, розбиваємо яйце, наливаємо молоко.


Добре перемішуємо (подрібнюємо) заглибним блендером.


Яблука миємо, очищаємо від шкірки, відрізаємо половину (якщо невеликий, то ціле), ріжемо маленькими шматочками, додаємо в тісто , ще раз подрібнюємо блендером до однорідної маси.



Випікаємо млинці на сковороді з двох сторін на дуже тихому вогні, щоб не пригоріло, бажано на товстій сковороді. Дістаємо, розрізаємо як вам хочеться (квадрати, трикутники…).


Викладаємо на блюдо і поллємо тим, що вам подобається. На фото блін політ йогуртом, можна полити сметаною, медом або варенням. Приємного апетиту!