Пластівці (5 злаків) – 6-7 ст. л. | |
Яйце – 1 шт. | |
Цукор – 4 ст. л. | |
Молоко – 1/2 склянки | |
Яблуко – 1/2 |
Як приготувати Яблучний овсяноблин на молоці
ПП рецепт для тих, хто стежить за фігурою. Легкий смачний перекус в будь-який час доби. Овсяноблин – універсальний блін, на основі якого можна готувати будь-яку страву: торт, піцу або просто як закуску з будь-яким наповнювачем, головне не додавати цукор, якщо планується несолодке страва). Зверху можна поливати сметаною, варенням, сиропом, можна додавати горішки або в саме тісто замішувати різні інгредієнти: яблуко, грушу, родзинки, морква, гарбуз і навіть фарш.