Яблучний овсяноблин на молоці

Яблучний овсяноблин на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пластівці (5 злаків) – 6-7 ст. л.
Яйце – 1 шт.
Цукор – 4 ст. л.
Молоко – 1/2 склянки
Яблуко – 1/2

Як приготувати Яблучний овсяноблин на молоці

ПП рецепт для тих, хто стежить за фігурою. Легкий смачний перекус в будь-який час доби. Овсяноблин – універсальний блін, на основі якого можна готувати будь-яку страву: торт, піцу або просто як закуску з будь-яким наповнювачем, головне не додавати цукор, якщо планується несолодке страва). Зверху можна поливати сметаною, варенням, сиропом, можна додавати горішки або в саме тісто замішувати різні інгредієнти: яблуко, грушу, родзинки, морква, гарбуз і навіть фарш.

Покроковий рецепт